forside

Firmaevent

I en stressende jobbhverdag er det lett å kjøre seg fast i de samme hverdagsrutinene, og man glemmer lett hvor viktig det er å ha det gøy sammen! 

arrow

Priser

Reservasjon

Da er det bra å vite at dere alltids kan ta turen til Oslo Bar & Bowling for en uformell og morsom kveld i hyggelige omgivelser – helt uten papirkaos og stramme tidsfrister. Vi har god erfaring med å skreddersy arrangementer som dekker deres behov. Enten om det er å ha en uformelt kveld hvor fokuset ligger på å vis kollegene hvem som er best i bowling, eller by kunder på god mat og drikke i loungen vår – har vi pakken som passer for dere. 

good vibes

Vi tilbyr ulike matpakker, med alt fra deilig pizza til fristende tapasretter, som enten kan nytes før eller etter bowlingen. Her er det noe for en hver smak. Mer om de ulike pakkedealene finner dere lenger ned på siden. 

Et annerledes firmaevent utenom kontortid kan ofte være midt i blinken for å løse opp stemningen og skape bedre trivsel og samhold på arbeidsplassen. Kontakt oss i dag, så hjelper vi dere med å sette opp en helaften som passer til deres ønsker og behov.

Velkommen til oss!

obbyeahyouknow